Bestanden en foto's opslaan

Online uw bestanden opslaan en delen, waar u zich ook bevindt

OneDrive voor Bedrijven is de online opslagdienst van Microsoft en gemaakt voor uw MKB-bedrijf. Als onderdeel van Office 365, helpt het iedereen gemakkelijker en effectiever te werken en beter samen te werken. Met OneDrive voor Bedrijven kunt u uw bestanden, afbeeldingen en mappen veilig op één plaats in de cloud opslaan. Zo kunt u al uw bestanden altijd overal openen, eenvoudig delen en er samen met anderen (tegelijk) aan werken.

Overal toegang tot je bestanden

Met OneDrive voor Bedrijven kunt u uw persoonlijke en gedeelde werkbestanden vanaf al uw apparaten (desktop/Mac, tablet en telefoon) opslaan, openen en bewerken in Office 365, inclusief Microsoft Teams. Bewerkingen die u offline uitvoert, worden automatisch geüpload zodra u weer verbinding maakt.

Office 365 OneDrive werken op ieder apparaat en opslag in de cloud

Samenwerken aan bestanden

Met OneDrive voor Bedrijven werkt u sneller en slimmer met personen binnen en buiten uw organisatie. Er kan realtime wordt samengewerkt in vertrouwde Microsoft Office programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint en er wordt tijd bespaard door met één muisklik bestanden bij e-mails te voegen in Outlook.

Opslagruimte

Iedere gebruiker beschikt minimaal over maar liefst 1 TB (dat is 1.000 GB) opslagruimte.

Veilig

OneDrive helpt uw bestanden te beschermen. In het beheercentrum kunt u regels voor toegang tot apparaten instellen, kunt u zien welke bestanden worden gedeeld en met wie en kunt u op afstand gegevens wissen van apparaten die kwijt of gestolen zijn. Ook kan elke werknemer specifieke toegangsmachtigingen instellen voor zijn/haar bestanden, op basis van de instellingen van de organisatie.

Kortom, met OneDrive voor Bedrijven biedt u uw werknemers vele voordelen voor samenwerking én tegelijkertijd de IT-afdeling de benodigde hulpprogramma’s waarmee belangrijke bedrijfsgegevens kunnen worden beveiligd.

Demo OneDrive

Benieuwd naar alle voordelen van OneDrive en hoe het eruit ziet? U ziet het in onderstaande demo.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Meer weten over OneDrive voor uw organisatie? WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365 en we helpen u graag met alle mogelijkheden die OneDrive biedt.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.