Microsoft Dynamics 365 - bedrijfssoftware MKB

Microsoft Dynamics 365 Business Central: helpt uw bedrijf vooruit

De alles-in-1 oplossing voor bedrijfsbeheer

Dynamics 365 Business Central

Wij helpen uw bedrijf groeien

Een alles-in-één ERP-systeem voor het MKB die afdelingen met elkaar verbindt en uw bedrijf laat groeien door slimmer en efficiënter te werken. Dat klinkt goed toch? Doorbreek de beperkingen van uw huidige bedrijfssoftware en maak kennis met Business Central uit het Dynamics 365-platform.

Dynamics 365 Business Central

Steeds meer MKB-bedrijven gaan aan de slag met digitale transformatie en werken al (gedeeltelijk) in de cloud. Niet meegaan met veranderingen is geen optie meer. Vindt u het lastig om aan de slag te gaan? Bij WSB helpen we u niet alleen met een succesvolle implementatie, maar helpen we u en uw medewerkers de applicaties ook echt goed te gebruiken zodat u er alles uithaalt. Bekijk hieronder welke voordelen u heeft met Business Central.

Krijg volledig inzicht in uw bedrijf:

  • Meer grip op financiën
  • Real-time inzicht in uw voorraad
  • Verkoop slimmer en verhoog de klantentevredenheid
  • Houd projecten op schema en binnen het budget
  • Optimaliseer de bedrijfsvoering
  • Werk efficiënter met Office-integraties

Dynamics 365

Business Central is onderdeel van het Dynamics 365 platform. D365 helpt alle processen en afdelingen met elkaar te verbinden, intelligentie in het besluitvormingsproces in te bouwen en medewerkers efficiënter (samen) te laten werken. Het platform is flexibel en schaalbaar en bestaat naast Business Central ook uit oa Office 365, Azure, PowerBI, Flow, PowerApps en Cortana. Meer lezen: https://www.wsb-solutions.nl/pakket/microsoft-dynamics-365/


Meer grip op financiën

Breng de data en informatie van boekhouding, inkoop, verkoop, voorraad en klantinteracties samen in de financiële administratie voor een totaaloverzicht van je bedrijf. Breng de financiële resultaten realtime in beeld met de ingebouwde PowerBI-dashboards. Stroomlijn het debiteuren- en crediteurenbeheer en stem de rekeningen automatisch af voor een snelle en nauwkeurige financiële afwikkeling en rapportage, en voldoe aan de wet- en regelgeving. Verbeter financiële prognoses door gegevens over meerdere dimensies te analyseren en profiteer van de naadloze integratie met Microsoft Excel.

Microsoft Dynamics 365 Business Central - Financien.jpg

Realtime inzicht in uw voorraad

Maak gebruik van ingebouwde intelligentie en voorspel welke artikelen wanneer aangevuld moeten worden. Koop uitsluitend in wat nodig is door automatisch de voorraadniveaus, levertijden en bestelpunten te laten berekenen. Als de gevraagde items niet op voorraad zijn, heeft u voorstellen voor vervanging. Vraag adviezen over het moment van betalen om te profiteren van leverancierskortingen en om boetes wegens niet-tijdige betaling te vermijden en voorkom overbodige of frauduleuze aankopen via goedkeuringsworkflows.

Microsoft Dynamics 365 Business Central - Voorraad.jpg

Verkoop slimmer en verhoog de klantentevredenheid

Rangschik verkoopleads op basis van potentiële opbrengst. Volg alle klantinteracties en laat u begeleiden richting de beste mogelijkheden voor upselling, cross-selling en vernieuwing binnen de volledige verkoopcyclus. Versnel het proces van offerte tot factuur. Reageer snel op interessante informatieaanvragen, beheer serviceverzoeken en verwerk betalingen – als je wilt kan dit zelfs allemaal vanuit Outlook. Krijg een uitgebreid overzicht van servicetaken en workloads, zodat u effectief resources kunt toewijzen en zaken sneller kunt oplossen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central - Verkoop

Houd projecten op schema en binnen het budget

Creëer, beheer en volg klantprojecten met geavanceerde mogelijkheden voor kostprijsberekeningen en rapportages. Ontwikkel, wijzig en beheer budgetten om de winstgevendheid van projecten te borgen. Beheer resources via duidelijke capaciteits- en planningsoverzichten. Volg de facturatie voor klanten ten opzichte van geplande kosten voor opdrachten en offertes. Neem snel de juiste beslissingen met realtime inzicht in de projectstatus, winstgevendheid en informatie over het gebruik van resources.

Microsoft Dynamics 365 Business Central - Projecten

Optimaliseer de bedrijfsvoering

Gebruik verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten om automatisch productieplannen te genereren en inkooporders aan te maken. Maak gebruik van een efficiënte orderverwerking met heldere weergaven van alle productieorders en hun status. Bereken en optimaliseer de productiecapaciteit en -resources om productieplanningen te verbeteren en aan de vraag van klanten te voldoen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central - Bedrijfsvoering

Werk efficiënter met Office-integraties

Business Central is erg goed geïntegreerd met andere Microsoft Cloud oplossingen zoals Office 365.
Zo kunt u Word-offertes vanuit Outlook versturen en opvolgen, overzichten exporteren naar Excel en net zo eenvoudig ook weer importeren in Business Central. Ook kan Business Central worden gecombineerd met intelligente en gebruiksvriendelijke tools zoals PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.Essentials en Premium

Dynamics 365 Business Central is beschikbaar in twee varianten. Voor de meeste MKB-bedrijven is Essentials voldoende. In deze variant zitten standaard Financieel management, Klantrelatiebeheer (basisfunctionaliteit), Supply Chain Management (verkoop, inkoop, voorraden en logistiek), Human Resources en Projectmanagement. Dynamics 365 Business Central Essentials is beschikbaar vanaf €59,03 per gebruiker per maand.

Voor MKB-bedrijven die behoefte hebben aan Service Order Management en Productie biedt de Premium variant uitkomst. Hiermee beschikt uw organisatie over alle beschikbare functionaliteiten van Business Central , volledig in de cloud. Dynamics 365 Business Central Premium is beschikbaar van €84,33 per gebruiker per maand.


Dynamics 365 modules

Dynamics 365 Business Central kan, als onderdeel van de uitgebreide Dynamics 365 familie, eenvoudig worden uitgebreid met de volgende applicaties:

– Sales
– Marketing
– Customer Service
– Field Service
– Project Service Automation
– Talent

Hieronder leggen we kort uit wat elke applicatie uit het Dynamics platform voor uw bedrijf kan betekenen:

Dynamics 365 for Sales – Slimmer verkopen

Dynamics 365 for Sales is bedoeld voor bedrijven die meer functionaliteit nodig hebben in het verkoopproces. Het biedt een beter begrip van de behoeften van de klanten, helpt u contacten en communicatie met klanten en contactpersonen te beheren en geeft inzicht in verkoopkansen.

Je verkooptransformatie begint hier!

Verkoop slimmer met ingebouwde intelligentie
U kunt in elke fase van een verkoopkans aanbevelingen en advies opvragen van de ingebouwde Sales Assistent, zodat verkoop zich op het sluiten van deals kan blijven richten. Krijg inzicht in de verkoopprestaties met analytische dashboards op basis van historische en voorspellende data.

Bouw relaties uit met persoonlijke betrokkenheid
Relationship Analytics helpt verkopers om hun pijplijn met verkoopkansen te beheren door een analyse van de status van de relatie met de klant te maken en dit inzichtelijk te presenteren. Zoek en benader de juiste klanten en bouw verkooprelaties uit door LinkedIn Sales Navigator te combineren met Dynamics 365 for Sales.

Vergroot de productiviteit en verhoog de opbrengst
Gegevens uit bedrijfsprocessen kunnen naadloos worden gekoppeld met Office 365 en LinkedIn-data om verkopers van begin tot eind door de verkoopprocessen te begeleiden, zelfs als ze onderweg zijn.

Klik voor meer informatie hier: https://www.wsb-solutions.nl/crm-dynamics-365-for-sales/

Dynamics 365 for Marketing – Van potentiële klant naar zakelijke relatie

Dynamics 365 for Sales biedt basis functionaliteit op het gebied van Marketing; u kunt bijvoorbeeld leads bijhouden en marketinglijsten maken t.b.v. emailmarketing. Wanneer u meer wilt op het gebied van Marketing Automation, dan is Dynamics 365 for Marketing de perfecte aanvulling op Dynamics 365 for Sales en Dynamics 365 Business Central.

Met Dynamics 365 for Marketing ga u een stuk verder dan alleen primaire e-mailmarketing en zoekt u actief naar potentiële leads en nurture (onderhoud) u deze net zo lang totdat ze verkoopklaar zijn. Breng marketing en verkoop samen, automatiseer processen en neem slimmere beslissingen om het marketingrendement te maximaliseren.

Je marketingtransformatie begint hier!

Creëer en onderhoud leads
Genereer meer leads over meerdere kanalen door de juiste content op het juiste moment aan te bieden en onderhoud leads totdat ze klaar zijn om jouw product te kopen.

Stem marketing en verkoop op elkaar af en automatiseer activiteiten
Start met het inrichten van Marketing Automation. Bepaal prioriteiten voor leads door middel van leadscoring, automatiseer activiteiten zoals het uitsturen van emails via verschillende flows, het aanmaken van taken en afspraken en houd de voortgang bij.

Besteed het marketingbudget slimmer
Verbeter het investeringsrendement van marketing met ingebouwde intelligentie en analyses die de marketingprestaties bijhouden.

Klik voor meer informatie hier: https://www.wsb-solutions.nl/dynamics-365/for-marketing/

U bent NAV gebruiker?

Ook voor bedrijven die met Microsoft Dynamics NAV werken is er goed nieuws! Business Central beschikt over alle bekende functionaliteiten van de NAV on-premise versie, maar opereert nu volledig en veilig in de cloud. U heeft dus nu de keuze tussen on-premise of in de cloud. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Heeft u behoefte aan extra functionaliteiten voor Service, Projecten of HR? Lees dan snel verder.

Dynamics 365 for Customer Service – perfecte service
Dynamics 365 for Customer Service is de applicatie voor het automatiseren van de dienstverlening van uw service- of helpdesk. De verwachtingen van klanten worden steeds hoger. Klanten willen snelle, relevante antwoorden op elk moment van de dag en via elk kanaal, zelfs onderweg. Onderscheid uw merk met Microsoft Dynamics 365 for Customer Service. Ingebouwde intelligentie levert snellere en persoonlijkere service en voegt waarde toe aan elke interactie.

Dynamics for Field Service – Innoveer met proactieve service
Creëer een naadloze, complete service-ervaring met Dynamics 365 for Field Service. Dankzij de ingebouwde intelligentie kun je serviceproblemen oplossen voordat ze ontstaan, de bedrijfskosten verlagen en positieve ervaringen op locatie leveren.

Dynamics for Project Service Automation – Haal meer winst uit uw projecten
Bouw een vertrouwensrelatie op door uitmuntende projectervaringen te leveren. Met Dynamics 365 for Project Service Automation beschikt u over alle mogelijkheden om tijdig en binnen het budget winstgevende projecten te leveren en tegelijkertijd de productiviteit van werknemers te verhogen.

Dynamics for Talent – Haal het beste in uw mensen naar boven
Moderne werknemers willen aan de slag bij bedrijven waar ze hun beste werk kunnen leveren, hun waarde kunnen tonen en hun carrière kunnen ontwikkelen. Dynamics 365 for Talent maakt uitzonderlijke ervaringen mogelijk voor het aantrekken, betrekken, ontwikkelen en behouden van werknemers.

Adoptie

Wanneer is uw ERP-project geslaagd? Als alles binnen deadline en budget is geïmplementeerd? Wij kijken graag verder dan technologie en helpen u ook het maximale uit uw systemen en software te halen. Want een ERP-project is wat ons betreft pas geslaagd als u en uw collega’s de applicaties ook echt gebruiken én goed gebruiken. Adoptie staat bij WSB centraal!

Wilt u weten of Business Central iets voor uw organisatie is?

Vul dan hiernaast de 3 velden in en Ingeborg neemt binnen 24 uur contact met u op voor een korte telefonische kennismaking.

Ingeborg Heystek
Adviseur ERP & CRM

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.