Microsoft Dynamics 365 - bedrijfssoftware MKB

Dynamics 365: verander de manier waarop u zaken doet

Laat uw gehele bedrijf werken met intelligente applicaties die naadloos samenwerken in de cloud.

Dynamics 365

Bent u al aan de slag met digitale transformatie? Of weet u niet waar u moet beginnen maar wilt u niet achterblijven op de concurrentie? Dynamics 365 kan uitkomst bieden! Dynamics 365 is een platform dat helpt alle processen en afdelingen met elkaar te verbinden, intelligentie in het besluitvormingsproces in te bouwen en medewerkers efficiënter (samen) te laten werken. Het platform is flexibel en schaalbaar, zo kunt u klein beginnen en groeit Dynamics 365 in uw tempo mee.

Als IT-partner nemen we u bij de hand en helpen wij u graag om alle applicaties goed te gebruiken, zodat u en uw collega’s er het maximale uit halen!

Klinkt leuk denkt u misschien, maar wat kan ik er nu precies mee? Het Dynamics 365 platform bestaat uit verschillende bedrijfssoftware applicaties die vergelijkbaar zijn met de apps op uw telefoon (u kunt ze eenvoudig via AppSource downloaden) en staan veilig in de cloud. De apps zijn gebaseerd op oa ERP (voor optimalisatie van bedrijfsprocessen), CRM (voor het vergroten van klantbinding en managen van de pijplijn), Office 365 (voor verhoging van productiviteit), Azure (voor flexibiliteit) en Business Intelligence software (voor ingebouwde inzichten en intelligentie) en werken allemaal met elkaar samen.

Microsoft Dynamics 365 - applicaties
Omdat Dynamics 365 een cloud gebaseerde oplossing is, kunnen gebruikers apps en licenties aanschaffen op basis van hun rol, zoals Finance, Sales, Customer Service, Field Service, Project Service Automation, Operations en Marketing. Zo beschikt iedere gebruiker over de applicaties die voor hem of haar rol van toepassing zijn. Heel flexibel dus! U betaalt voor het gebruik per maand, kunt eenvoudig op en afschalen en hoeft niet in servers of beheer te investeren. Al uw data is veilig opgeslagen in datacenters van Microsoft en is toegankelijk via het internet of via de cloud. U heeft dus overal en altijd de beschikking over de meest actuele informatie via één platform.

Bent u benieuwd welke apps er allemaal zijn en wat ze voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Office 365

Rechtstreeks vanuit Outlook een offerte voor een klant maken of even de openstaande posten bekijken? Geen probleem met Dynamics 365! Door de integratie met Office 365 is de software erg gebruikersvriendelijk maar ook efficiënt in het gebruik. Office 365 bestaat, naast de bekende applicties zoals Excel, Word, Powerpoint en Outlook, uit diverse tools om effectiever samen te werken zoals Microsoft Teams, OneDrive en OneNote. Benieuwd wat Office 365 voor u kan betekenen? Ontdek Office 365 >>

Dynamics 365 Business Central – één ERP-platform voor alle afdelingen

Een alles-in-één ERP-platform voor het MKB dat afdelingen en processen met elkaar verbindt en uw bedrijf laat groeien door slimmer en efficiënter te werken. Dit klinkt interessant toch? Met Dynamics Business Central kan het. Zo helpt Business Central klein- en middelgrote bedrijven te automatiseren en hun verkoop, inkopen, operationele activiteiten, boekhouding en voorraadbeheer te koppelen. U krijgt zo u meer inzicht in uw bedrijf en meer grip op financiën, real-time inzicht in de voorraad, inzicht in klantgegevens, verkoopkansen en KPI’s, houd u projecten op schema en binnen het budget, optimaliseert u de bedrijfsvoering en werkt u efficiënter met Office-integraties .

Microsoft Dynamics NAV - app

Dynamics 365 Business Central kan, als onderdeel van de uitgebreide Dynamics 365 familie, eenvoudig worden uitgebreid met de applicaties Sales, Marketing, Customer Service, Field Service, Project Service Automation en Talent voor meer gevorderde functionaliteiten. Meer weten >>

Navision of Business Central? On-premise of toch liever in de Cloud

Bent u al Navision gebruiker en wilt u over naar de cloud of bent u nieuw met ERP en twijfelt u nog tussen on-premise of in de cloud? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Azure

Wat is Azure precies en wat doet het voor mij als gebruiker? Microsoft Azure is het platform wat zich richt op cloud computing, dit is een nieuwe vorm van IT-infrastructuur waarbij software niet meer op een lokale server of workstation wordt geinstalleerd, maar waarbij alle data via het internet en “uit de cloud” wordt gehaald.  Azure combineert Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS) en biedt cloudopslagservices. De gebruiker kan eenvoudig op en afschalen en betaalt naar gebruik. Alle data staat veilig opgeslagen in Microsoft datacenters. Lees meer over Azure.

Business Intelligence

Vandaag de dag verzamelen we veel data, maar haalt u er ook alles uit? Waarschijnlijk niet! Of u moet al optimaal gebruik maken van intelligente systemen die u waardevolle informatie laat zien op het moment dat het ook echt relevant is. Laat data voor u werken en maak kennis met enkele slimme tools binnen Dynamics 365 zoals PowerBI, PowerApps, Flow en Cortana.

PowerBI

Lijkt een tool die data omzet in visuele rapportages u handig? Maar loop u tegen het feit aan dat data vanuit meerdere datasystemen komt en het lastig is om dit allemaal goed te bundelen? PowerBI (onderdeel van Office 365) geeft uitkomst. Power BI verzamelt en combineert alle data die in uw organisatie aanwezig is (bijvoorbeeld uit Excel sheets, uw ERP-systeem, maar ook bijvoorbeeld Google Analytics) en verwerkt deze in mooie visuele rapportages. Zo beschikt u over de meest complete managementinformatie om de beste beslissingen te nemen, op basis van gecombineerde feiten. Lees meer over Power BI.

Man werkt achter computer met Dynamics 365

PowerApps

Het bouwen van apps is nu niet meer alleen weggelegd voor whizzkids en programmeurs, maar kunt u ook makkelijk zelf. Maak kennis met PowerApps van Microsoft en bouw uw eigen apps zonder dure ontwikkelkosten in een fractie van de tijd.

Flow

Wilt u taken automatiseren zoals direct reageren op meldingen of e-mails met hoge prioriteit, nieuwe verkoopleads vastleggen, volgen en opvolgen of goedkeuringsprocessen automatiseren? Dit kunt u vanaf nu zelf met Microsoft Flow. Flow is een online platform om zelf bedrijfsprocessen eenvoudig te automatiseren, zodat tijdrovende en herhalende bedrijfsprocessen en -taken worden omgezet in werkstromen (flows). Maak verbinding met meer dan honderd apps en services; waaronder eigen Microsoft services, zoals Microsoft Dynamics 365 en Office 365;  en ook met publieke services; zoals Dropbox en Twitter.

Cortana

Een virtuele assistent die herinneringen in kan stellen, uw stem herkent zonder berichten in te moeten typen en vragen beantwoord (met hulp van informatie vanuit de zoekmachine Bing). Precies zoals u misschien al thuis gewend bent met Siri op uw telefoon. Met Cortana is dit mogelijk. Cortana (eigenijk de Siri van Microsoft) is een virtuele assistent voor Windows 10, Windows 10 Mobile en Windows Phone 8.1 en help je bij al deze taken. Omdat alles wat Cortana over je leert in de cloud wordt opgeslagen, dragen alle apparaten waarop je Cortana gebruikt bij aan haar “intelligentie” en heeft ze deze collectieve informatie op alle apparaten tot haar beschikking.

Adoptie

Wanneer is uw ICT-project geslaagd? Als alles binnen deadline en budget is geimplementeerd? Wij kijken graag verder dan technologie en helpen u ook het maximale uit uw systemen en software te halen. Want een ICT-project is wat ons betreft pas geslaagd als u en uw collega’s de applicaties ook echt gebruiken én goed gebruiken.
Adoptie staat bij WSB centraal!

Mensen werken achter computers met Dynamics 365


Bent u benieuwd of Dynamics 365 iets voor uw bedrijf is en wat onze aanpak u op kan leveren?

Neemt u dan vooral contact met ons op! We beantwoorden graag uw vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.