Dynamics 365: verander de manier waarop u zaken doet

Laat uw gehele bedrijf werken met intelligente applicaties die naadloos samenwerken in de cloud.

Dynamics 365

Inzicht in de behoeften van uw (potentiële) klant is belangrijker dan ooit. Daarom heeft u behoefte aan technologie waarmee u zich helemaal kan richten op wat echt werkt. Technologie die helpt uw klanten en hun behoeften te kennen en deze tijdig bij elkaar te brengen. Zo kunt u ze pro-actief helpen en écht toegevoegde waarde leveren. Dynamics 365 is de compleet nieuwe bedrijfssoftware van Microsoft die aansluit bij deze nieuwe manier van zaken doen.


Leer hoe Microsoft Dynamics u helpt meer gedaan te krijgen en efficiënter maakt.

Er zijn twee versies van Dynamics 365: de Enterprise Edition en de Business Edition. De Enterprise Edition is bedoeld voor grotere bedrijven vanaf ongeveer 250 medewerkers. De Business Edition is bedoeld voor het MKB tussen de 10 en 250 medewerkers. Onze focus ligt op MKB-bedrijven en we helpen hen dus met de Business Edition.

Dynamics 365 Business Edition

Dynamics 365 Business Edition bestaat uit drie verschillende applicaties. In Nederland zullen deze eind 2017 / begin 2018 beschikbaar zijn.

  1. Dynamics 365 Business Edition: Finance and Operations
  2. Dynamics 365 Business Edition: Sales
  3. Dynamics 365 Business Edition: Marketing

Dynamics 365 wordt uitsluitend vanuit de Cloud geleverd op basis van een abonnementsmodel. U kunt naar keuze per gebruiker één of meer applicaties ter beschikking stellen; u betaalt dus alleen voor wat u nodig heeft. Omdat Dynamics 365 vanuit de Cloud geleverd wordt, hoeft u niet te investeren in servers of beheer; dit wordt door Microsoft verzorgd. U kunt dus snel aan de slag.

Dynamics 365 Business Edition is volledig geïntegreerd met Office 365. Rechtstreeks vanuit Outlook kunt u bijvoorbeeld een offerte voor een klant maken in Dynamics 365. Of u kunt even de openstaande posten van een klant bekijken. Door deze integratie met Office 365 is de software erg gebruikersvriendelijk maar ook efficiënt in het gebruik.


Ontdek de voordelen van de koppeling tussen Dynamics 365 en uw Outlook.

Dynamics 365 Business Edition beschikt over een eigen AppStore; AppSource genaamd. Hier kunt u allerlei aanvullende modules en opties vinden die het nog beter laten passen bij uw specifieke bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Dynamics 365. Wij adviseren MKB-bedrijven over een overstap naar Dynamics 365. Naast advies zorgen wij uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Dynamics 365? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security