Microsoft Dynamics NAV

Branchegerichte bedrijfssoftware voor het MKB.
Lees verder onder deze afbeelding of kies gelijk uw branche.

ERP Software: Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV (voorheen bekend als Navision) is ERP* software voor het MKB. Met Dynamics NAV beheert u succesvol uw boekhouding en financiën, verkoop en marketing, logistiek en productie, persoonsgegevens en bedrijfsprocessen. Het is een compleet ERP pakket dat alle bedrijfsinformatie bundelt in één systeem. Zo kunt u de prestaties van uw bedrijf beter volgen en deze veel beter sturen.

* ERP staat voor Enterprise Resource Planning waarmee bedrijfssoftware bedoeld. ERP bedrijfssoftware wordt vooral gebruikt binnen bedrijven ter ondersteuning van alle processen.

Ontworpen vanuit het bedrijfsproces

Dynamics NAV kenmerkt zich doordat het ontworpen is vanuit het bedrijfsproces, vanuit uw logistiek: magazijn- en voorraadbeheer, verkoop en inkoop. En dus niet zoals veel andere ERP software vanuit een financieel pakket waaraan bedrijfsprocessen zijn gekoppeld. Niet voor niets werken wereldwijd al meer dan 120.000 organisaties en 8 miljoen gebruikers met het ERP pakket Microsoft Dynamics.

Microsoft Dynamics NAV - app

Twee-eenheid met Office 365

Dynamics NAV heeft de herkenbare en gebruiksvriendelijke uitstraling zoals u gewend bent van de andere Microsoft software zoals Word en Excel. Het vormt één geheel met Office 365. Microsoft Dynamics NAV en Office 365 helpen u:

 • Uw bedrijfsprocessen te automatiseren en uw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen
 • Productief te zijn buiten het kantoor op het apparaat van uw keuze
 • Prioriteiten en kansen voor uw bedrijf te herkennen
 • Een sublieme klantervaring te realiseren
 • Uw omzet te verhogen

Kortom, Dynamics NAV en Office 365 ondersteunen u in uw volledige bedrijfsvoering en helpen u in de verdere groei van uw bedrijf.

Niet voor niets werken wereldwijd al meer dan 120.000 organisaties en 8.000.000 gebruikers met Dynamics NAV.

Speciaal ontwikkeld voor uw branche

Microsoft verkoopt en implementeert Dynamics NAV niet zelf maar werkt samen met Dynamics NAV partners als WSB Solutions. Die strategische keuze heeft Microsoft gemaakt vanwege de aanwezige branchekennis bij de partners. Iedere Microsoft-partner richt zich op een klein aantal branches en maakt speciaal voor deze branches specifieke oplossingen die “bovenop” Dynamics NAV worden geplaatst. Hierdoor wordt aan standaard ERP software van Dynamics NAV de functionaliteit toegevoegd die voor een specifieke branche nodig is en die per branche verschillend is. Het is dus geen maatwerk, maar wel op maat gemaakt voor een hele branche. Met precies die functionaliteiten die in uw branche nodig zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende branches en hebben hiervoor deze brancheoplossingen gemaakt:

Onze brancheoplossingen ontwikkelen we in nauwe samenwerking en overleg met onze klanten uit die specifieke branches. Deze worden continu verder ontwikkeld en blijven zo altijd afgestemd op de ontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving in uw markt.

Onze brancheoplossingen ontwikkelen we in nauwe samenwerking en overleg met onze klanten uit die specifieke branches. Als klant heeft u dus echt invloed op de doorontwikkeling van de software en wat goed is voor uw bedrijf.

Als klant heeft u dus echt invloed op de doorontwikkeling van de software en wat goed is voor uw bedrijf. Samen houden de we ERP-bedrijfssoftware up-to-date en blijft deze aansluiten bij uw eisen, wensen én de wet- en regelgeving.

Daarbij is het goed om te weten dat al onze brancheoplossingen de hoogst haalbare erkenning van Microsoft hebben gekregen. Hiermee voldoen we aan de zeer strenge eisen van Microsoft op het gebied van kwaliteit en de wijze van implementeren bij onze klanten.

Uw voordelen van werken met Dynamics NAV:

 • Toegang tot al uw bedrijfsinformatie
 • Maakt uw processen transparant en efficiënt
 • Realtime (visuele) rapportages voor de beste stuurinformatie
 • Volledige integratie met andere Microsoft software zoals Skype, OneDrive etc.
 • Meer gemak en verhoogde productiviteit
 • Afgestemd op uw branche

Klaar voor de toekomst

Microsoft is continu bezig met de doorontwikkeling van hun software. Jaarlijks investeert Microsoft maar liefst 12 miljard dollar in ontwikkeling en technologie. Vanaf 2013 is Dynamics NAV “opnieuw” ontwikkeld. Waar men voor die tijd om de paar jaar een geheel nieuwe versie op de markt brachten, update Microsoft hun software nu een paar keer per jaar. Organisaties die gebruik maken van een oudere versie dan NAV 2013 zullen bij een upgrade naar de “nieuwe” Dynamics NAV één keer door de pijn van het omzetten heen moeten, maar daarna profiteert u altijd van de beste en veiligste versie van Dynamics NAV. Welke ontwikkelingen er ook plaatsvinden, u bent klaar voor de toekomst!

Gebruik Dynamics NAV ook als App

Microsoft Dynamics NAV is niet alleen achter uw pc of laptop te gebruiken, maar ook als app (iOS, Windows en Android) op uw tablets en smartphones. Dit biedt prachtige extra mogelijkheden voor uw medewerkers in de buitendienst en voor servicemedewerkers. En het mooiste is dat u geen extra licentiekosten betaalt om van de app gebruik te maken. Het is gewoon bij uw licentie inbegrepen.

Waarom kiezen voor Microsoft Dynamics NAV en WSB Solutions?

 1. Bewijs:
  Wereldwijd werken al meer dan 120.000 organisaties en 8 miljoen gebruikers met Microsoft Dynamics.
 2. Zekerheid:
  Microsoft verdwijnt niet vandaag of morgen en investeert miljarden in technologie. Ook met WSB Solutions kiest u voor zekerheid; we zijn al 30 jaar financieel gezond.
 3. Innovatie:
  De wereld verandert, de Digitale Transformatie gaat hard. Zowel voor ons als voor u én uw klanten. Microsoft en WSB Solutions innoveren mee zodat u van nieuwe technologieën kunt blijven profiteren.
 4. Verder kijken:
  We kijken verder dan oplossingen zoals Dynamics NAV. We kijken altijd naar hoe u het beste kunt werken om succesvol te zijn. Op basis daarvan volgt een advies voor de juiste gereedschappen welke altijd zijn gebaseerd op Microsoft technologie.
 5. Branchekennis:
  Onze brancheoplossingen ontwikkelen we in nauwe samenwerking en overleg met onze klanten uit die specifieke branches. Zo blijven deze altijd afgestemd op de ontwikkelingen en wet- en regelgeving in uw markt.

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM is wereldwijd de snelstgroeiende applicatie voor Sales, Marketing en Service. Meer dan 4 miljoen gebruikers in 80 landen werken dagelijks met Microsoft Dynamics CRM. Dynamics CRM is een perfect aansluitende aanvulling op Microsoft Dynamics NAV voor bedrijven die behoefte hebben aan uitgebreidere functionaliteit op het gebied van marketing, relatiebeheer, verkoopplanning en pijplijnbeheer.

Lees meer over Microsoft Dynamics CRM

Wilt u weten of Dynamics NAV past binnen uw organisatie?

Wilt u weten of Microsoft Dynamics NAV iets is voor uw organisatie? Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Niet om langs te komen dus – al doen we dat natuurlijk ook graag 🙂 maar voor een korte online demo. Zo kunt u rustig van achter uw pc kijken of het wat voor u is. Geheel vrijblijvend en zonder een grote tijdsinvestering.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security