Office 365: uw vertrouwde
Office-pakket… en meer

Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat.
Office 365 staat altijd voor u klaar.

Office 365 Zakelijk

Met Microsoft Office 365 krijgen u en uw medewerkers alles wat u nodig heeft om efficiënt (samen) te werken. Het maakt een flexibele en moderne werkstijl mogelijk. Iedereen heeft, via de cloud maar ook offline, overal, altijd en op ieder apparaat toegang tot zijn documenten, e-mail, agenda (Outlook) en andere vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint.

Productiever

Office 365 Zakelijk is gemaakt voor uw bedrijf. Met Office 365 Zakelijk kunt u overal werken en beschikt u altijd over uw actuele e-mail, documenten en agenda. En dat kan vanaf ieder apparaat: pc, Mac, iPad, iPhone, Android-tablet en -smartphone. U kunt altijd werken en in realtime informatie delen met uw klanten en collega’s. Hierdoor bent u altijd productief waar u ook bent en met welk apparaat u maar tot uw beschikking heeft.

Office 365 Zakelijk is meer dan Word, Excel en PowerPoint

Kosten besparen

Office 365 is een cloudoplossing waardoor u niet hoeft te investeren in servers en het onderhoud daarvan. Dat levert u een enorme besparing op. Microsoft verzorgt het onderhoud van de servers en de software-updates van uw apps. Hierdoor bent u verzekerd van de nieuwste technologie en werkt u altijd met de laatste versie. Office 365 neemt u af als abonnement en u rekent af op basis van het aantal gebruikers. Deze kunt u overigens op ieder moment op- of afschalen.

Ebook - Een snelcursus Office 365

EEN SNELCURSUS OFFICE 365

Wist u dat u in Microsoft Teams tegelijk met meerdere mensen aan een document kunt werken? Deze en vele andere opties om tijd te besparen worden besproken in dit gratis e-book. Super handig uitgelegd met screenshots, snelkoppelingen en hoe-kan-ik-instructies.

Download E-book

Meer dan Word, Excel en PowerPoint

De meeste mensen zijn bekend met Office applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar Office 365 heeft uw bedrijf meer te bieden. Een paar voorbeelden:

  • OneDrive for Business: persoonlijke opslag per medewerker in de cloud van maar liefst 1 TerraByte
  • Teams: efficiënt samenwerken in project- en afdelingsteams
  • SharePoint: interne website (intranet) om nieuws en bestanden te delen
  • Skype for Business: intern en extern (video)bellen en chatten

WSB Moderne Werkplek

Klinkt ingewikkeld? Niet met de WSB Moderne Werkplek! De WSB Moderne Werkplek is een kant-en-klare virtuele werkplek, op basis van Office 365, die in zeer korte tijd in gebruik genomen kan worden. U bent dus geen geld en tijd kwijt aan lange consultancytrajecten, maar kunt snel aan de slag en gebruik maken van alle voordelen die Office 365 biedt.

Meer info over de WSB Moderne Werkplek

Abonnementen Office 365

Er zijn verschillende abonnementen van Microsoft Office 365 Zakelijk, zodat er altijd één past bij uw organisatie. Hieronder vind u een overzicht van de meest gekozen abonnementen voor bedrijven.

Maar voordat u gaat kijken welk abonnement het beste bij u past is het goed om te weten dat u Office 365, in een aantal specifieke gevallen, ook kunt delen.

Office 365 delen
Office 365 is bedoeld om te worden gebruikt op de computer(s) van de gebruiker aan wie het abonnement is toegewezen. Er zijn echter veel situaties waarin een gebruiker geen eigen computer heeft, maar samen met andere gebruikers dezelfde hardware deelt. Denk bijvoorbeeld aan een Remote Desktop Services (RDS) omgeving op een server in uw eigen datacenter of op een door WSB gehoste Cloud server (Azure).

Wij zijn door Microsoft geautoriseerd om de abonnementen ProPlus en E3 te hosten en daarbij gebruik te maken van zogenaamde “shared computer activation” technologie. Dit is een manier van activeren waardoor het is toegestaan dat meerdere gebruikers gebruik maken van gedeelde hardware.

Office 365 Zakelijk Abonnementen

Office 365 Business Premium
€ 10,50 per maand
   Office 365    ProPlus
€ 12,90 per maand
Office 365 Enterprise E1
€ 6,70 per maand
Office 365 Enterprise E3
€ 19,70 per maand
Office 365 Enterprise E5
€ 34,40 per maand
Maximaal aantal gebruikers
300 Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Microsoft Office 365 zakelijk
Office 2016 apps Desktopversie op PC en Mac
Microsoft Office 365 Outlook Microsoft Office 365 Word Microsoft Office 365 Excel Microsoft Office 365 Powerpoint Microsoft Office 365 Onenote Microsoft Office 365 Outlook Microsoft Office 365 Word Microsoft Office 365 Excel Microsoft Office 365 Powerpoint Microsoft Office 365 Onenote Microsoft Office 365 Outlook Microsoft Office 365 Word Microsoft Office 365 Excel Microsoft Office 365 Powerpoint Microsoft Office 365 Onenote Microsoft Office 365 Outlook Microsoft Office 365 Word Microsoft Office 365 Excel Microsoft Office 365 Powerpoint Microsoft Office 365 Onenote
Webversie Office 2016 apps
Ja Ja, maar excl. Outlook Ja Ja Ja
Microsoft Office 365 Exchange
Microsoft Office 365 Onedrive
1 TB 1 TB 1 TB Onbeperkt Onbeperkt
Microsoft Office 365 Sharepoint
Microsoft Office 365 Skype
Office 365 - Microsoft Teams
Yammer icon
Office 365 - Power BI

Office 365 Zakelijk apps

Microsoft Office 365 Word Office 365 Word

Word 2016 in Office 365 kent allerlei slimme manieren om u te helpen met uw document. Zo wordt het maken van documenten nog gemakkelijker.

Microsoft Office 365 Excel Office 365 Excel

Excel 2016 in Office 365 is slim. Echt heel slim. Waardoor u makkelijker en beter werkt.

Microsoft Office 365 Powerpoint Office 365 PowerPoint

Met PowerPoint 2016 maakt u uw presentaties nog beter en levendiger. U zult indruk maken op uw publiek.

Microsoft Office 365 Outlook Office 365 Outlook

Outlook is dé professionele e-mail- en agenda-app die u helpt bij te houden wat echt belangrijk is.

Microsoft Office 365 Onenote OneNote

OneNote is uw digitale notitieblok, maar het is nog veel meer dan dat.

Microsoft Office 365 Skype Skype voor Bedrijven

De ideale applicatie voor communicatie en samenwerking. Met alle moderne communicatievormen: bellen (met en zonder beeld), chatten, videovergaderen en scherm delen.

Office 365 - Microsoft Teams Microsoft Teams

Samenwerken aan ideeën en doelen. Alles draait om teamwork. Microsoft Teams maakt samenwerken, onderlinge communicatie en kennisdeling binnen teams gemakkelijk.

Microsoft Office 365 Onedrive OneDrive voor Bedrijven

OneDrive voor Bedrijven is de online opslagdienst van Microsoft en gemaakt voor uw MKB-bedrijf.

Office 365 - Power BI Power BI

Power BI is een tool die data omzet in visuele rapportages waardoor u beter dan ooit kunt sturen op cijfers.

Microsoft Office 365 Sharepoint SharePoint Online

Snel en eenvoudig informatie vinden, bewerken en delen. Mensen informeren en verbinden. Dat is SharePoint. Uw intelligente intranet

Office Delve

Stop met zoeken naar informatie. Met Delve komt het naar u toe. Delve zet de voor u meest relevante informatie duidelijk in een overzicht.

Yammer icon Yammer

Het sociale netwerk voor uw bedrijf. Yammer = verbinden en communiceren

Microsoft Planner

Planner is een eenvoudige, visuele manier om teamwork te organiseren.

Microsoft Office 365 Exchange Microsoft Exchange

Exchange Online maakt e-mail gemakkelijker en veiliger dan ooit tevoren. Werk altijd en overal samen en profiteer van een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%.

Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security