Breng uw data tot leven met Power BI

Prachtige en rijke rapportages van uw gegevens. Van ál uw gegevens.

Microsoft Power BI

Hoe maakt u uw rapportages? In Excel? En hoeveel tijd kost het om de rapportages te maken? Bij de meeste bedrijven gaat er behoorlijk wat tijd zitten in het opstellen van rapportages. En dan is het nog maar de vraag of alle data klopt, omdat data uit allerlei bestanden wordt gekopieerd en / of handmatig wordt overgenomen. De oplossing voor dit probleem: rapportagesoftware. Of specifieker: Microsoft Power BI.

Combineer ál uw data met Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is een tool die data omzet in visuele rapportages. Maar het is meer dan een rapportagetool. Power BI verzamelt en combineert alle data die in uw organisatie aanwezig is (bijvoorbeeld uit Excel sheets, uw ERP-systeem, maar ook bijvoorbeeld Google Analytics) en verwerkt deze in mooie visuele rapportages. Power BI is onderdeel van (een aantal abonnementen van) Office 365.

Omdat het data uit verschillende bronnen combineert geeft het u nieuwe inzichten die tot heden niet mogelijk waren. Simpelweg omdat het voorheen allemaal losse systemen waren. Vanaf nu krijgt u de beste managementinformatie om de beste beslissingen te nemen, op basis van gecombineerde feiten.

Visualiseer uw data met Microsoft Power BI

Microsoft levert standaard out-of-the-box rapportages en integraties aan, waardoor u binnen enkele minuten kunt profiteren van de vele mogelijkheden van Power BI. Aanpassingen in de rapportages kunnen grafisch gemaakt worden, zonder dat enige kennis van codering nodig is.

Vanwege de simpele gebruiksinterface kan iedereen snel en gemakkelijk de gewenste gegevens presenteren. Middels dynamische grafieken wordt de data van het gehele overzicht met één klik gecentreerd rondom de gekozen filtering.

Power BI - dashboard

Analysehulpmiddel

Feiten in de vorm van data die u helpen analyses te maken. Nog nooit was het sturen op (actuele) cijfers zo gemakkelijk als met Power BI. Power BI is dus meer dan een rapportagetool. Met recht mogen we het een analysehulpmiddel noemen.

Power BI geeft u live dashboards en interactieve rapporten zodat u gegevens sneller en efficiënter kunt analyseren. De visualisatie van deze gegevens is naar eigen wens in te richten zodat u de mooiste rapporten kunt maken. Vervolgens kunt u deze desgewenst publiceren via bijvoorbeeld SharePoint of Microsoft Teams.

Power BI is een cloud based service. Hierdoor maakt u uw rapportage makkelijk inzichtelijk op ieder apparaat, van desktop tot tablet en smartphone. Met Power BI blijft u op elk moment en op elke locatie up-to-date van uw (bedrijfkritische) gegevens.

Office 365 - Mobile app

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

De mogelijkheden van Power BI zijn ongekend. We begrijpen dan ook goed dat u na het lezen van deze pagina nog volop vragen heeft. Schroom niet om deze te stellen.

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Dus heeft u vragen over bijvoorbeeld in welke Office 365 abonnementen Power BI zit inbegrepen, of over beveiliging of het inpassen in uw huidige IT-infrastructuur? Een van onze (gecertificeerde) experts kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.