Referentie GS-Hydro - werk in uitvoering Referentie
GS-Hydro Benelux

"We hebben een aanzienlijke kostenbesparing gehaald: bijna 50%."

GS-Hydro is een van ’s werelds meest toonaangevende leveranciers op het gebied van niet-gelaste leidingsystemen en het eerste bedrijf dat niet-gelaste flenstechnologie ontwikkelde. GS-Hydro levert pijpleidingsystemen voor offshore, onshore en maritieme toepassingen en werd in 1974 in Finland opgericht. Het kantoor voor de Benelux staat in Barendrecht. Naast het kantoor is daar ook het Europese centrale magazijn gevestigd.

Vanaf de grond weer opbouwen

In juni 2016 verhuisde het bedrijf naar haar nieuwe locatie op industrieterrein Dierenstein in Barendrecht. Roland van de Ven, Managing Director bij GS-Hydro Benelux: “De verhuizing was aanleiding om de complexe situatie rondom de IT en telefonie te herzien. Die situatie was in de loop der tijd ontstaan door de groei van het bedrijf waarbij we zaken steeds verder zijn gaan uitbreiden. Daardoor hadden wij bijvoorbeeld vier internetabonnementen. Dat had ook weer te maken met het feit dat we verschillende panden hadden in de oude situatie. Nu zitten we in één pand. Toen we gingen verhuizen hebben we besloten dat we het simpeler wilden en we de hele infrastructuur vanaf de grond weer zouden gaan opbouwen.”

– – – – – – –   Roland van de Ven   – – – – – – –

Roland van de Ven - GS Hydro

“We hebben via-via wat contacten gebeld en die waren allemaal heel positief over WSB Solutions.”

Jip en Janneke

In hun zoektocht op internet naar een nieuwe IT-partner stuitte GS-Hydro op WSB Solutions. Roland van de Ven: “We hebben via-via wat contacten gebeld en die waren allemaal heel positief over WSB Solutions. Dat werd voor ons bevestigd toen we contact opnamen en in het offertetraject terecht kwamen. We hebben meerdere partijen uitgenodigd en WSB was de enige die onze taal sprak. Onze kennis van IT is niet groot en door WSB werd er heel duidelijk, bijna in Jip en Janneke taal, uitgelegd wat er zou gebeuren. Zowel in de gesprekken als in de offerte. De offerte is zodanig opgebouwd dat je precies weet wat je gaat krijgen. Klinkt logisch, maar dat is het niet merkte ik.”

Referentie GS-Hydro - werk in uitvoering

Support

Niet alleen de duidelijke uitleg werd gewaardeerd, maar ook het denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. “Wij zaten nog vast aan onze mobiele abonnementen. Door de andere uitgenodigde IT-bedrijven werd dat als een probleem gepresenteerd, maar WSB was de enige die daar een oplossing voor had gevonden.”, aldus Roland van de Ven.

We hebben een aanzienlijke kostenbesparing gehaald: bijna 50%.

Vertrouwen

Alhoewel er geen onoverkomelijke problemen zijn voorgevallen, is niet alles perfect gegaan. “Het servicebandje dat de beller krijgt te horen als hij ons belt, was niet goed ingesproken. Daar heeft wat miscommunicatie plaatsgevonden. Gelukkig was dat binnen de kortste keren opgelost en achteraf gezien blijkt dat het precies zo gewerkt heeft als door WSB van tevoren gezegd. Dat gaf ons vertrouwen.”

50% kostenbesparing op telefonie

Roland van de Ven vervolgt: “We hebben een aanzienlijke kostenbesparing gehaald. Ten opzichte van de oude situatie hebben we de helft aan aantal afsluitingen, is zowel het mobiel bellen als vaste telefonie binnen Nederland afgekocht, en dat maakt als je alles bij elkaar optelt we significant veel kosten besparen op telefonie. Bijna 50%!”

Klinkt goed, dat wil ik ook!

 

Meer weten?

Schroom niet. Bel of mail ons gewoon even.

Maurice Gonlag
Maurice Gonlag
06 - 38 82 11 49
Vincent Wilgenkamp
Vincent Wilgenkamp
06 - 13 58 87 83
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.