Cyber Security - Bewustwording online gevaren
Hoe veilig gaan uw medewerkers (en uzelf!) eigenlijk om met internet en privacygevoelige informatie?

 
U heeft een goede firewall, uw antivirussoftware is up-to-date, maar toch kan uw organisatie (ondanks de genomen technische maatregelen) slachtoffer worden van cybercriminelen. Hoe dat kan? Het antwoord is vaak: door menselijk handelen. We kunnen alles technisch goed beveiligen, maar de mens is en blijft de zwakste schakel.

Dat ‘de mens’ de zwakste schakel is in uw IT-beveiliging, weet inmiddels iedereen. Dat weten wij bij WSB, dat weet u, dat weet uw buurman, en dus weten cybercriminelen het ook! Zij zetten hier dan ook handig op in.

Zijn u en uw collega’s zich bewust (genoeg!) van de online gevaren?

Meten = weten

De beste start voor een beveiligingsbewuste organisatie is door het kennisniveau en gedrag van uw medewerkers in kaart te brengen. Met onze Nulmeting krijgt u inzicht in hoe weerbaar uw organisatie is tegen cybercriminaliteit en geeft u een goede risicoanalyse op verschillende onderwerpen.

Security awareness uw medewerkers als sterkste wapen

Wat is de Nulmeting?

De Nulmeting is een onderzoek naar het huidige kennisniveau en (on)veilige gedrag van de medewerkers binnen uw organisatie. Dat meten we met een online onderzoek (invullen duurt ongeveer 10 minuten) onder al uw medewerkers, van portier tot directeur.

Uw medewerkers krijgen een e-mail (met een veilige link!) naar het onderzoek. Na circa vier weken krijgt u de resultaten in een rapport en presenteren we deze desgewenst op locatie aan directie en beslissers. Belangrijk om te weten is dat deze rapportage volledig anoniem is. Dit wordt van tevoren ook aan de deelnemers gemeld, zodat zij naar alle eerlijkheid de Nulmeting kunnen doorlopen.

En dit alles voor slechts € 100,-
(tot 100 medewerkers, daarboven € 1,- per extra medewerker)

CRM - integratie Office 365

Nulmeting aanvragen

De Nulmeting is interessant voor ieder (MKB-)bedrijf. De vraag is niet of u wel of niet met cybercriminaliteit te maken krijgt, maar wanneer. Dan kunt u maar beter goed voorbereid zijn.

Laat ons hiernaast weten wie u bent, dan nemen wij contact met u op om uw eventuele vragen te beantwoorden en/of een afspraak te maken voor het uitvoeren van de Nulmeting.

Wapen uzelf tegen cybercriminelen en maak van uw medewerkers uw sterkste wapen tegen cybercriminaliteit.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.