Bellen met Teams

Bellen met Microsoft Teams

Neem afscheid van uw oude en dure telefooncentrale en zorg voor een goede bereikbaarheid vanuit Teams

Bellen met Teams

Maakt u nog gebruik van een oude, relatief dure telefooncentrale (PBX) op kantoor of bij een provider? Uitbreiding is dan vaak lastig en u betaalt waarschijnlijk maandelijkse hoge beheer- en administratiekosten.

Onderling naar collega’s bellen via mobiel betekent extra kosten. En zijn uw medewerkers eigenlijk wel goed bereikbaar (voor klanten) als zij thuis werken?

Dat kan handiger en goedkoper door over te stappen naar Teams Bellen.

Hieronder leest u er alles over en ontdekt u alle voordelen. Liever het webinar terugkijken? Dat kan natuurlijk ook!

(Veel) lagere
belkosten

Werken vanuit 1 platform

Flexibel &
schaalbaar

Minder uitval, dus: betere bereikbaarheid

Wat is Bellen met Teams?

Met Bellen met Teams breidt u uw Moderne Werkplek uit met de mogelijkheid om vanuit Teams te bellen en gebeld te worden via het publieke telefonienetwerk.

Om te kunnen bellen, is een verbinding nodig met het telefonienetwerk. Daar heeft u nu een telefooncentrale (of PBX) voor. In plaats daarvan installeren we een zogenaamde Teams Trunk waarmee we Microsoft Teams uitbreiden met telefooncentralefunctionaliteiten en zo het publieke telefonienetwerk integreren. De ‘ouderwetse’ telefooncentrale is dan niet meer nodig. Dat is de techniek, maar interessanter: door Microsoft Teams te koppelen met Teams Trunking profiteert u van kostenbesparingen, vooral op gesprekken tussen medewerkers (ook internationale) en heeft u nooit meer last van uitval.

Bellen met Teams thuiswerken

Alle voordelen van Teams Bellen

1. Kostenbesparingen, met name op interne (ook internationale) gesprekken, maar ook op beheer en administratiekosten voor de telefooncentrale en secretaressewerk.

2. Flexibiliteit & schaalbaarheid – snel en tijdelijke uitbreiden en krimpen.

3. Betere bereikbaarheid – zorgt voor betere klantervaringen waardoor minder klanten overstappen = minder churn.

TIP
Desgewenst geven we uw collega’s een training zodat iedereen direct optimaal gebruik maakt van Teams Bellen. Wel zo efficiënt.

4. Efficiënter samenwerken – Omdat collega’s van elkaar zien hoe ze het beste kunnen worden bereikt, worden thuiswerkers en mobiele collega’s direct op de juiste manier benaderd. Dit scheelt irritatie, zorgt voor snelle opvolging en maakt dat medewerkers prettiger werken.

5. Minder uitval – omdat de telefooncentrale in de cloud zit en het schakelpunt ermee zeer redundant is uitgevoerd, zal de centrale niet meer uitvallen. Ook niet bij updates en vervangingen.

6. Werken vanuit 1 platform – werken en bellen vanuit 1 platform met voordelen van Unified Communications (één adresboek, device- en locatie-onafhankelijk communiceren, statusinformatie).

 

Meer weten over Teams Bellen?

Of heeft u een andere vraag over Teams of een andere Microsoft 365 applicatie?
Plan dan hieronder uw gratis half uur met Henko of Rick.
Pak die kans, want zij weten (bijna) alles over Teams Bellen (en Microsoft 365).