Tech Trade Essentials - app Business Central

Tech Trade Essentials

De app die u helpt bij terugkerende taken, zodat u zich kunt concentreren op uw core business

 

Tech Trade Essentials

Wilt u uitzonderingen beheren, in plaats van elk document te controleren? Bent u een groothandelaar met een uitgebreide artikeldatabase en heeft u moeite om de prijsupdates van leveranciers bij te houden? En hoewel u de nieuwe prijzen regelmatig importeert, weet u nog steeds niet zeker of een prijs in een verkoopdocument up-to-date is? Laat onze Tech Trade Essentials app u helpen bij deze terugkerende taken, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet!

Functies en voordelen

  • Items importeren en inkoop- en verkoopprijzen in dezelfde run maken
  • Kopieer items met onderliggende records
  • Verkoopdocumenten markeren met handmatig gewijzigde prijzen of kortingen
  • Sla de primaire berekende prijs en korting op in de verkoopregels
  • Oude verkoopprijzen in verkoopdocumenten markeren

Probeer de app Tech Trade Essentials in de Microsoft AppSource.

Onderhoud aan uw bestanden database kan een tijdrovende klus zijn, vooral als u een uitgebreid portfolio heeft. U kunt items importeren met de Excel importeer functie. Echter, dit is een tijdrovende taak en een kleine fout kan grote gevolgen hebben. Excel is een voortreffelijk hulpmiddel en het is intelligent, maar het kan ook een beetje te intelligent zijn. De kans bestaat dat getalnotaties onjuist geïnterpreteerd worden, wat kan leiden tot verkeerde prijzen in uw prijslijst. Bijvoorbeeld, de Nederlandse getalnotatie voor 1.000 (duizend), kan geïnterpreteerd worden als “1,0” afhankelijk van de combinatie van uw lokale instellingen, server instellingen enz. Het opslaan van de prijslijst als een csv-bestand en het importeren van het csv-bestand, levert u de volgende twee voordelen op: geen problemen meer met formatteren, en een veel, veel kortere wachttijd bij het importeren van tienduizenden dossiers. Maar dat is niet alles: met deze importeer functie kunt u ook nieuwe items creëren, bestaande items updaten, nieuwe aankoop en verkoop prijslijsten aanmaken en de oude prijslijsten archiveren.

Wanneer u verkoopdocumenten maakt, twijfelt u soms of de weergegeven prijs up-to-date is. Met de app Tech Trade – Essentials is dit allemaal verleden tijd. Wanneer de toegepaste verkoopprijs ouder is dan een bepaalde periode (die u voor uzelf kan instellen) wordt deze weergeven in een rood lettertype, zodat u contact op kan nemen met uw leverancier om te controleren of de prijs informatie nog actueel is

Als een gebruiker de prijs wijzigt of een korting toepast, zal het systeem de oorspronkelijke prijs en de korting zoals berekend door Business Central opslaan, tevens zal het de verkoop line markeren met een “handmatig ingevoerde prijs” vinkje. Een soortgelijk vinkje zal dan in de header van het verkoop document geplaatst worden. Dit stelt de gebruiker in staat om te filteren op verkoop documenten met handmatig gewijzigde prijzen/kortingen. Dit helpt u om uw facturatieproces te versnellen, gezien u alleen nog maar de documenten met een “handmatig ingevoerde prijs” markering hoeft te controleren.

Wilt u een item dupliceren? Gebruik gewoon de “Copy Item”-functionaliteit van de Tech Trade app. De volledige artikelkaart wordt gedupliceerd en u kunt kiezen welke deelrecords u wilt opnemen (zoals prijsrecords, stuklijsten, vertalingen, enz.).

Business Central app Essentials

Business Central app Essentials

Business Central app Essentials

Business Central app Essentials

Gratis downloaden

Probeer de app Tech Trade Essentials in de Microsoft AppSource.

>> DOWNLOAD NU