TECH TRADE - ERP SOFTWARE VOOR DE TECHNISCHE GROOTHANDEL

FUNCTIONALITEITEN M.B.T. INKOOP

Uitgebreid en tussentijds inkoopvoorstel

Zowel voorraadgestuurd als ordergestuurd (klant specifiek) inkopen. Het inkoopvoorstel kan met vele parameters rekening houden, zoals min./max voorraden, bestelhoeveelheden en ze zijn via een dashboard eenvoudig te managen. Tussentijds voor een bepaalde leverancier of product "even snel" een voorstel draaien is ook mogelijk. Gewijzigde leverdata van leveranciers worden automatisch op de verkooporder bijgewerkt en zijn direct inzichtelijk.

Werkplek Check - Uw efficient wordt er binnen uw bedrijf gewerkt

Inzicht in vertraagde leveringen

Optimaliseer uw logistiek. Als uw leverancier de leverdatum wijzigt maakt NAV direct inzichtelijk welke orders geraakt worden. Deze kunnen vervolgens automatisch opnieuw ingepland en herbevestigd worden richting de klant of uw verkopers.

ERP Software Technische Groothandels - magazijn

Leveranciers aanmaningen en -beoordelingen

Goed inzicht in de leveringsbetrouwbaarheid van uw leveranciers en de mogelijkheid om deze te kunnen aanmanen bij overschrijding van de afgesproken levertijd.

Tips om veiliger te internetten

Statusbeheer

Goede workflow voor onbeperkt wijzigen van statussen op verkoop/inkoop en het definiƫren van artikelen met diverse controles op verplichte velden en autorisaties. Ook de levenscyclus van artikelen is goed te bewaken. Onbeperkt statussen (ink, verk, art), verplichte velden, autorisatie per gebruiker per status.

WSB Digitale Werkplek - werken op de bank

Raamcontracten

xxx

Werkplek Check - Uw efficient wordt er binnen uw bedrijf gewerkt

Inkoop factuurscanning & herkenning (optioneel)

Inkomende facturen via mail of post zet Doc capture inclusief boekingsvoorstel voor u klaar, matched deze aan eventuele inkooporders en verstuurt ze voor goedkeuring. (hyperlink filmpje doc capture pagina).

ERP Software Technische Groothandels - magazijn
Wilt u meer weten?

Vul hiernaast uw gegevens in en we bellen u om onze Tech Trade module met u te bespreken. Uiteraard geheel vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.