TECH TRADE

LOGISTIEK

Van basic magazijn tot volledige WMS

De markt anno nu vereist dat u meer moet doen met minder mensen. Ook moet u inspringen op de continu wijzigende vraag in de markt en is optimalisatie van uw logistieke proces bedrijfskritisch. Vaak is er veel kennis aanwezig bij medewerkers die eigenlijk in het ERP-systeem vast hoort te liggen. En deels wordt dit veroorzaakt door gebrek aan vertrouwen in de software (veelal ontstaan vanuit een stukje historie).

Door zoveel mogelijk van deze kennis in het ERP-systeem vast te leggen kan de effectiviteit van de medewerkers in de logistiek sterk verbeterd worden, waardoor de faalkosten worden gereduceerd en klantentevredenheid verhoogd. Ook kunt u dan flexibeler opschalen in tijden van extra drukte.

Orderpicking is een arbeidsintensieve klus en daardoor ook erg duur. Om nog maar te zwijgen over het verwerken van retouren. En hoe regelt u uw doorleveringen (aka back-2-back orders)? Kortom wilt u uw logistiek verder verbeteren? Met TECH TRADE kunt u uw magazijn van heel basic tot een volledige WMS stijl optimaliseren. Ontdek hieronder de functionaliteiten waarmee TECH TRADE u helpt. Optimaliseer uw logistieke proces en voorkom fouten.

ERP Software Tech Trade - Logistiek

 

FUNCTIONALITEITEN DIE U HELPEN UW LOGISTIEK TE VERBETEREN

Magazijndashboard met
uitleverplanning

Wilt u zelf bepalen welke goederen er vandaag uitgeleverd moeten worden? Of wilt u dat Business Central met een druk op de knop alle magazijnprocessen aanstuurt op basis van voorgedefinieerde regels? Beide scenario’s zijn mogelijk, maar dan moet u wel de juiste informatie aangeleverd krijgen. Het magazijndashboard met het uitleverplanscherm helpt hierbij. U krijgt grafisch inzicht op order- en orderregelniveau en ziet direct welke orders geheel of gedeeltelijk gereed zijn voor uitlevering. Vanuit dit scherm stuurt u het magazijn aan. Werkt u met hoge volumes? Dan is het volledig automatisch aansturen van het magazijn proces waarschijnlijk meer voor u geschikt. De medewerkers in het magazijn kunnen dan met een druk op de knop aanvragen welke orders er gepickt en geleverd kunnen worden. Ook biedt dit de mogelijkheid om alvast vooruit te picken (bijvoorbeeld op een rustige middag).

Artikel- / serienummer- / gevaarlijke stoffen registratie

Het van a tot z volgen van artikelen, van eerste bestelling tot en met de levering, is vandaag de dag steeds belangrijker (bij gevaarlijke stoffen ivm wet en regelgeving en bij technische apparaten ivm garantieafhandeling). Met Business Central is de traceerbaarheid van uw producten, via serienummer/artikelnummer registratie feilloos geregeld.

Assembleert u producten of verleent u service? Geen probleem! Ook dan vindt u de registraties terug, ook in subassembly’s. Handig in het geval u toch te maken krijgt met een eventuele terugroepactie.

Heeft u te maken met gevaarlijke stoffen (ADR), dit is volledig ingeregeld inclusief de wettelijk verplichte document distributie.


– – – – – – – Stephan Offermans, Inkoopmanager Euro-Index – – – – – – –

Stephan Offermans - Euro-Index
“Naast ons personeel kunnen we ook onze klanten nu veel beter bedienen.”


Barcodescanning en voorraadinventarisatie

Standaard kunt u met uw Tech Trade oplossing op een eenvoudige wijze barcodes en QR-codes in uw magazijn scannen. Met deze scanoplossing genereert u (meerdere) stickers en kunt u voorraadinventarisaties uitvoeren.

Optioneel is het ook mogelijk geavanceerde scanoplossingen in te zetten. Met Dynamics Anywhere stuurt u de processen in uw magazijn aan, ondersteunt uw verkoop- en servicemedewerkers en ontsluit u de business-logica. U krijgt een brede set aan mobiele magazijntoepassingen, die u direct in kunt zetten. Zo maakt u de gegevens in Business Central TECH TRADE overal beschikbaar, waardoor de productiviteit toeneemt, de kans op fouten omlaag gaat en u tijd en geld bespaart. Daarnaast krijgt u zo realtime managementinformatie over al uw magazijnprocessen.

Herbevoorradingskosten instellen, vrij aanpassen van kortingen

Uitgebreide kostprijscalculatie en bewaking waarin gewerkt kan worden met herbevoorraadingskosten.

Onze pakketten

TECH TRADE
PRO
€ 69,- per maand
TECH TRADE
EXTENDED
€ 85,- per maand
TECH TRADE
PREMIUM
€ 99,- per maand

Power BI rapportageset, dashboards,
mailsjablonen, layouts, drag & drop en Office integratie

Reserveringen: realtime inzicht in (vrij beschikbare) voorraad

Eenmalige artikelen en uitgebreide kopieerfunctionaliteit

Klachtenregistratie

Uitgebreid en tussentijds inkoopvoorstel

Magazijndashboard met uitleverplanning

Artikel- en serienummerregistratie

Barcodescanning en voorraadinventarisatie

Service via verkooporders

Assemblage functionaliteit

Financiële boekhouding incl. digitaal factureren en aanmanen

IntraStat aangifte

Statusbeheer (artikel/verkoop/inkoop/klant/leverancier)

Delen stamgegevens incl. intercompany transacties (optie)

Reserveringsmanager en uitgestelde reserveringen

Automatisch herbevestigen nieuwe leverdatum

Kortingsmanager en margemanager

Artikelconfiguratie

Vertraagde leveringen, leveranciersaanmaningen en beoordelingen

Raamcontracten

Uitgebreide magazijnfunctionaliteit (WMS)

Gevaarlijke stoffenregistratie

Service module inclusief monteurswerkbon

Artikel kenmerken per servicegroep

Productie, inclusief urenregistratie, meerlaagse stuklijsten

Toeslagen berekenen (o.a. transport, grondstoffen)

Herbevoorradingskosten instellen, vrij aanpassen van kortingen

Bill of materials

Containerregistratie | Groupage

Projectenadministratie inclusief voorraadintegratie

Wilt u weten of TECH TRADE iets voor uw organisatie is?

Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan hiernaast de 3 velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op. Niet per se om gelijk langs te komen – al doen we dat natuurlijk ook graag – maar voor een korte telefonische kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.