De online werkplek voor het MKB

Maak kennis met de WSB Digitale Werkplek: een kant-en-klare online werkplek voor het MKB, waarmee uw werknemers op een veilige en effectieve manier kunnen (samen)werken in de cloud.

Beter samenwerken

Met de WSB Digitale Werkplek kan iedereen binnen uw bedrijf samenwerken aan documenten en informatie delen (zowel intern als extern). Het bevordert de samenwerking waardoor iedereen efficiënter werkt en vergadert en uw medewerkers meer gemak ervaren.

Samenwerken - laptop

Bespaar
tijd

Maak het werken makkelijker

Verbeter de samenwerking

Snel aan de slag

De WSB Digitale Werkplek is een kant-en-klare werkplek in de cloud die binnen enkele dagen in gebruik genomen kan worden. U bent geen geld en tijd kwijt aan lange consultancytrajecten, maar kunt snel aan de slag.

Online werken waar u maar wilt

Gebaseerd op Office 365

De WSB Digitale Werkplek is gebaseerd op het Microsoft Office 365 platform en geeft iedereen binnen uw organisatie toegang tot een persoonlijke werkomgeving. U heeft al uw applicaties zoals Word, Excel, Outlook, SharePoint en Teams beschikbaar vanuit één centraal startpunt.  Het maakt hierbij niet uit of u op kantoor of thuis bent en of u gebruik maakt van een desktop, laptop, tablet of smartphone.

 

WSB Digitale Werkplek - computer tablet smartphone

Uw voordelen

  • ✔ Altijd en overal dezelfde werkomgeving
  • ✔ Veilig op elk device inloggen
  • ✔ Flexibel en schaalbaar
  • ✔ Snelle implementatie
  • ✔ Adoptiehulp voor uw medewerkers
  • ✔ Vast bedrag per maand

Voordelen WSB Digitale Werkplek

Eerst zien, dan geloven?

Wilt u weten of de WSB Digitale Werkplek iets is voor uw organisatie? Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben of een telefoongesprek met een opdringerige verkoper (niet dat we die in dienst hebben, maar dat weet u nog niet)?

Ontdek of de WSB Digitale Werkplek iets is voor uw organisatie en bekijk de video. Zo kunt u rustig van achter uw pc kijken of het wat voor u is. Geheel vrijblijvend en zonder een grote tijdsinvestering (nog geen 9 minuten).