De online werkplek voor het MKB

De WSB Moderne Werkplek is een kant-en-klare moderne digitale werkomgeving, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Het biedt u en uw medewerkers alles wat u nodig heeft om de productiviteit en het werkplezier te verhogen. Een veilige werkplek die altijd en overal en op ieder apparaat beschikbaar is.

De centrale applicatie binnen de WSB Moderne Werkplek is niet Outlook, zoals veel bedrijven al jaren gewend zijn, maar Microsoft Teams. Met Teams krijg u een Moderne Werkplek die echt werkt en die u helpt stappen vooruit te zetten.

 
 

Hogere
productiviteit

Snel aan
de slag

Effectiever samenwerken

Adoptiehulp voor (goed!) gebruik

Hogere Productiviteit

De WSB Moderne Werkplek biedt uw bedrijf alles wat nodig is om de productiviteit en het werkplezier te verhogen. De werkplek is op basis van Microsoft technologie en draait volledig in de Cloud.

Samenwerken - laptop

Snel aan de slag

De WSB Moderne Werkplek is een kant-en-klare werkplek in de cloud die binnen enkele dagen in gebruik genomen kan worden. U bent geen geld en tijd kwijt aan lange consultancytrajecten, maar kunt snel aan de slag.

Online werken waar u maar wilt

Efficiënter samenwerken

Centrale applicatie binnen de WSB Moderne Werkplek is Microsoft Teams. Dit is een op chatgebaseerd samenwerkingsplatform waarin iedereen binnen uw bedrijf kan samenwerken aan documenten en informatie kan delen (zowel intern als extern). Het bevordert de samenwerking waardoor er efficiënter gewerkt en slimmer vergaderd wordt en uw medewerkers meer gemak ervaren. En ook niet onbelangrijk: werken met Teams is ook gewoon leuk.

 

WSB Digitale Werkplek - computer tablet smartphone

Adoptiehulp voor
(goed!) gebruik

Een nieuwe werkomgeving, en de daarbij horende nieuwe manier van werken, valt of staat bij, zoals we dat zo mooi noemen, adoptie. U profiteert alleen van alle voordelen als u en uw collega’s de software ook echt gebruiken én goed gebruiken. Daar helpen we u bij met o.a. workshops, webinars, een platform meer dan 1.000 NL-instructievideo’s en handleidingen.

23% meer omzet

Erg interessant zo’n Mobiele Werkplek. Toch? Ook voor uw bedrijf. Maar ja, het is nogal een stap om over te stappen op een andere manier van werken. U ziet er misschien niet overheen, maar als u die stap niet zet wordt u door anderen voorbij gestreefd. Want bedrijven die kiezen voor een mobiele werkomgeving:

  • geven aan flink te besparen op reis- en vastgoedkosten,
  • worden gezien als aantrekkelijkere werkgever én
  • 23% geeft zelfs aan een hogere omzet te hebben gerealiseerd.

Wanneer zet u de eerste stap?

Profiteren van die kans kan al heel snel, maar dan moet u wel een eerste stap zetten. Gelukkig is die niet zo moeilijk. U hoeft alleen maar even onderstaand formulier in te vullen. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor een korte uitleg over onze Werkplek Check.

Maar wat is die Werkplek Check dan?

Met de Werkplek Check maken we inzichtelijk hoe efficiënt er binnen uw bedrijf wordt gewerkt. We onderzoeken wat de huidige werkwijzes zijn en hoe die productiever kunnen door gebruik te maken van de juiste software. Én door deze op een goede manier te gebruiken (de adoptie waar we het al eerder over hadden).

De Werkplek Check geeft uw organisatie inzicht in:
• Wat uw medewerkers ervaren als de grootste knelpunten in hun dagelijkse werk
• Waar uw medewerkers veel tijd aan kwijt zijn
• Hoe de WSB Moderne Werkplek kan bijdragen aan het oplossen van deze knelpunten
• Wat de Quick wins zijn en hoe die zijn te behalen
• Hoe de Adoptieaanpak eruit ziet en wat de kosten zijn


Wij houden zelf ook niet van spam,
dus uw gegevens zijn veilig bij ons.