De online werkplek voor het MKB

De WSB Moderne Werkplek is een kant-en-klare moderne digitale werkomgeving, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Het biedt u en uw medewerkers alles wat u nodig heeft om de productiviteit en het werkplezier te verhogen. Een veilige werkplek die altijd en overal en op ieder apparaat beschikbaar is.

De centrale applicatie binnen de WSB Moderne Werkplek is niet Outlook, zoals veel bedrijven al jaren gewend zijn, maar Microsoft Teams. Met Teams krijg u een Moderne Werkplek die echt werkt en die u helpt stappen vooruit te zetten.

 

Hogere
productiviteit

Snel aan
de slag

Effectiever samenwerken

Adoptiehulp voor (goed!) gebruik

Hogere Productiviteit

De WSB Moderne Werkplek biedt uw bedrijf alles wat nodig is om de productiviteit en het werkplezier te verhogen. De werkplek is op basis van Microsoft technologie en draait volledig in de Cloud.

Samenwerken - laptop

Snel aan de slag

De WSB Moderne Werkplek is een kant-en-klare werkplek in de cloud die binnen enkele dagen in gebruik genomen kan worden. U bent geen geld en tijd kwijt aan lange consultancytrajecten, maar kunt snel aan de slag.

Online werken waar u maar wilt

Efficiënter samenwerken

Centrale applicatie binnen de WSB Moderne Werkplek is Microsoft Teams. Dit is een op chatgebaseerd samenwerkingsplatform waarin iedereen binnen uw bedrijf kan samenwerken aan documenten en informatie kan delen (zowel intern als extern). Het bevordert de samenwerking waardoor er efficiënter gewerkt en slimmer vergaderd wordt en uw medewerkers meer gemak ervaren. En ook niet onbelangrijk: werken met Teams is ook gewoon leuk.

 

WSB Digitale Werkplek - computer tablet smartphone

Adoptiehulp voor
(goed!) gebruik

Een nieuwe werkomgeving, en de daarbij horende nieuwe manier van werken, valt of staat bij, zoals we dat zo mooi noemen, adoptie. U profiteert alleen van alle voordelen als u en uw collega’s de software ook echt gebruiken én goed gebruiken. Daar helpen we u bij met o.a. workshops, webinars, een platform meer dan 1.000 NL-instructievideo’s en handleidingen.

23% meer omzet

Erg interessant zo’n Mobiele Werkplek. Toch? Ook voor uw bedrijf. Maar ja, het is nogal een stap om over te stappen op een andere manier van werken. U ziet er misschien niet overheen, maar als u die stap niet zet wordt u door anderen voorbij gestreefd. Want bedrijven die kiezen voor een mobiele werkomgeving:

  • geven aan flink te besparen op reis- en vastgoedkosten,
  • worden gezien als aantrekkelijkere werkgever én
  • 23% geeft zelfs aan een hogere omzet te hebben gerealiseerd.

Klinkt goed. Wat kost dat?