Werken bij IT-bedrijf WSB Solutions - vacatures IT

Werken bij WSB Solutions

We doen heel veel mooie dingen bij onze klanten, maar we zouden nog veel meer mooie dingen willen doen. Help jij mee?

WSB Solutions groeit al vanaf de oprichting in 1987. Daarom zijn we “altijd” op zoek naar nieuwe collega’s. We doen heel veel mooie dingen bij onze klanten, maar we zouden nog veel meer mooie dingen willen doen. Daar hebben we jou bij nodig. Dus ben jij een goede ICT-professional en heb je ambitie? Dan ben je hier op de juiste plek.

We werken hard, maar daar krijg je ook veel voor terug. Naast leuke collega’s, uitdagend werk, tafelvoetballen in de pauze en volop kansen om je te ontwikkelen (bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen) bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie of solliciteren? Neem dan contact op via sollicitaties@wsb-solutions.nl en/of bekijk hier onze vacatures.


Binnenkijken


 

“Wij” over werken bij “ons”

Mark Krol

Naam:
Mark Krol

Functie:
IT Consultant

In dienst sinds:
februari 2008

 

“Ik heb het vanaf het begin eigenlijk gelijk goed naar mijn zin gehad.”

Waarom WSB Solutions?
Ik ben bij WSB Solutions terecht gekomen via een vriend die hier ook werkt. Door zijn verhalen had ik altijd al een goede indruk van het bedrijf. Ze kwamen professioneel en klantgericht op me over. Tijdens mijn sollicitatie werden deze verwachtingen eigenlijk alleen maar bevestigd.

Hoe waren jouw eerste paar dagen bij WSB Solutions?
Het eerste dat me opviel was dat iedereen hoge eisen stelde aan de eigen dienstverlening. Bij andere IT-bedrijven zijn ze vaak al blij als ze een klacht hebben opgelost. Bij WSB zag ik dat ze vaak net een stapje verder gingen door te kijken hoe ze dat probleem in de toekomst konden voorkomen. Daarnaast kreeg ik al snel veel eigen verantwoordelijkheid. Ik heb het vanaf het begin eigenlijk gelijk goed naar mijn zin gehad. De bedrijfscultuur past heel goed bij me: we werken hard, maar er is ook genoeg ruimte voor een dolletje en andere leuke dingen.

Ies Meulmeester

Naam:
Ies Meulmeester

Functie:
Software developer

In dienst sinds:
april 2013

 

“Ik heb collega’s die net zo enthousiast zijn als ik en altijd klaar staan om te helpen. Die open, persoonlijke cultuur spreekt mij erg aan.”

Waarom WSB Solutions?
Voordat ik bij WSB Solutions in dienst kwam, heb ik hier eerst stage gelopen. Ik was op zoek naar een afstudeeropdracht en kon deze hier uitvoeren. Dat beviel van beide kanten zo goed dat ik na mijn afstuderen bij WSB in dienst ben gekomen.

Hoe waren jouw eerste paar dagen bij WSB Solutions?
Ik ben gelijk aan de gang gegaan met het ontwikkelen van een oplossing die intern gebruikt wordt. Daarbij viel me op dat er hoge eisen werden gesteld aan het product. En achteraf kan ik zeggen dat dat niet alleen voor die ene interne tool gold, maar voor alle applicaties die we ontwikkelen. Dat is het mooie aan mijn beroep: je kunt als developer voor vrijwel alle vraagstukken een oplossing maken. Van een webportal tot een uitgebreide applicatie waar de complete bedrijfsvoering in plaatsvindt. Daarnaast heb ik collega’s die net zo enthousiast zijn als ik en altijd klaar staan om te helpen. Die open, persoonlijke cultuur spreekt mij erg aan.