Microsoft stopt ondersteuning Windows 7. Wat nu?

Wat betekent het einde van Windows 7 voor uw bedrijf?

Op 14 januari 2020 is het zover: dan eindigt de ondersteuning op Windows 7 apparaten. Op uw computers met Windows 7 ontvangt u na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Hiermee bent u altijd voorzien van de laatste beveiligingsupdates die helpen om uw gegevens beter te beveiligen.

Wat gebeurt er als u Windows 7 blijft gebruiken?

U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na 14 januari worden uw pc’s kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. Uw pc blijft gewoon starten en werken, maar u ontvangt geen software- en beveiligingsupdates meer.

Stap nu over naar Windows 10

Om te voorkomen dat u in vervelende situaties terechtkomt, raden wij aan zo snel mogelijk over te stappen naar Windows 10. Een overstap naar Windows 10 kent eigenlijk alleen maar voordelen, omdat Windows 10 veel nieuwe handige functionaliteiten kent. Daarnaast is Windows 10 de laatste Windows versie die Microsoft uitbrengt. Vanaf Windows 10 worden updates in deze versie doorgevoerd en bent u dus voorgoed af van grote upgrades naar nieuwe versies.

CRM - focus op klant
Ook graag hulp bij overstap?

Wilt u weten wat u moet doen om over te stappen naar Windows? Als gecertificeerd partner van Microsoft adviseren we u graag met tips en adviezen voor een soepele overgang om ook na 14 januari 2020 lekker en veilig te werken.

Laat hiernaast even weten wie u bent, zodat we u kunnen helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie / Wat is WSB?

Dagelijks maken zo’n 5500 mensen bij meer dan 400 bedrijven gebruik van onze diensten.

Mede door onze producten en diensten kunnen zij bijvoorbeeld in de cloud werken, hebben ze een goede back-up, kunnen ze altijd en overal hun voorraad inzien, werkt hun printer zoals die moet werken en is hun netwerk goed beveiligd.

Pand WSB Solutions Hardinxveld-Giessendam

30+
jaar ervaring

65
ICT-specialisten

Gecertficeerd
partner van Microsoft

400+
tevreden klanten