Klantenservice en IT

ICT voor de zakelijke dienstverlening

Laat u technologie al (optimaal) voor u werken?

Efficiënter werken in de zakelijke dienstverlening

Hoe efficiënt werkt u? Heeft uw automatisering verbetering nodig? Waar heeft u de data van uw klanten opgeslagen? Hoe veilig is dat? En hoe veilig werken uw collega’s?

Om efficiënter en veiliger te werken komt een goede IT-partner van pas die uw technologie een boost kan geven. Door het moderne werken te implementeren in uw bedrijf, bent u klaar voor de toekomst.

Lees hieronder verder over alle voordelen van WSB als uw IT-partner.


MODERNE
WERKPLEK


Profiteer van een werkplek die altijd up-to-date en veilig is met onze Moderne Werkplek op basis van Microsoft 365.


BEDRIJFS-
SOFTWARE


Bouw uw eigen apps, automatiseer werkstromen en maak de beste rapportages met Microsoft Power Platform


CLOUD INFRASTRUCTUUR

Moderniseer uw bedrijf en migreer de bedrijfsinfrastructuur naar Microsoft Azure voor ultieme stabiliteit en flexibiliteit.

Moderne Werkplek

Weer een vergadering geannuleerd omdat iemand in de file staat? Zonde van de tijd. Uren bezig met het beantwoorden van mails uit uw overstromende mailbox? Niet erg efficiënt gebruik van uw tijd. Geen idee wat de laatste versie is van het doorgestuurde document? Begrijpelijk, maar makkelijk te voorkomen.

En hoe zit het eigenlijk met uw IT-beveiliging? E-mailt u wel veilig en hoe voorkomt u dat uw collega’s per ongeluk op een verkeerde e-mail-link klikken? De gevolgen daarvan kunnen aardig in de papieren lopen.

Speciaal voor mkb-bedrijven hebben we de WSB Moderne Werkplek ontwikkeld. Zo kunnen u en uw collega’s altijd en overal veilig werken en staat niets productiviteit en werkplezier nog in de weg.

>> Moderne Werkplek

Bedrijfssoftware

Het aantal innovaties op het gebied van IT zijn de afgelopen jaren exponentieel gestegen. U kunt hier uw voordeel mee doen en uw concurrentiepositie vergroten, door bedrijfsprocessen te ondersteunen met nieuwe applicaties.

Hoeveel werkstromen en andere terugkerende handelingen vinden er binnen uw bedrijf plaats die eigenlijk geautomatiseerd kunnen worden? En hoe zit het met het maken van rapportages, kost het stiekem eigenlijk niet heel veel tijd om die te maken?

Met Microsoft Power Platform kunt u alle data in uw organisatie gemakkelijk visualiseren en analyseren, zelf apps bouwen voor uw bedrijf en werkstromen waar nodig automatiseren.

>> Bedrijfssoftware

Cloud Infrastructuur

Ziet u op tegen grote investeringen in dure servers, maar is uw bedrijf de huidige IT-omgeving eigenlijk ontgroeid? Door over te stappen naar de cloud kunt u kosten besparen én bent u veel flexibeler. In de cloud kan uw dataopslag namelijk met u meegroeien of krimpen.

Door in de cloud te werken, kunt u overal en altijd werken en in contact blijven met uw bedrijf. Doordat medewerkers vanaf elk apparaat toegang hebben tot bedrijfsbestanden, kunnen ze gegevens direct invoeren of aanpassen, waar ze ook zijn.

Ontdek alle voordelen van een infrastructuur in de cloud.

>> Cloud diensten

In 5 stappen naar succesvolle(re) dienstverlening

Stappenplan ERP Groothandel

1. Doorkijk

In de doorkijk analyseren we kort de huidige IT-omgeving en de behoeften en knelpunten vanuit business en IT-oogpunt, om zo tot een duidelijk plan van aanpak te komen.

2. Advies

Samen gaan we dieper in op de visie en de exacte behoeften, vanuit business en IT- perspectief en ontwikkelen we een gedetailleerde roadmap.

3. Implementatie

Wij zorgen voor de technische realisatie van de oplossing: migratie, implementatie en integratie van Microsoft 365, Dynamics 365 en/of Azure infrastructuur.

4. Adoptie

Een effectieve implementatie is voor ons cruciaal; hierbij zorgen we ervoor dat alle gebruikers de complete oplossing niet alleen kunnen gebruiken, maar vooral goed gebruiken.

5. Beheer

We beheren, monitoren, en ondersteunen de nieuwe oplossing continu om ervoor te zorgen dat alles optimaal werkt en jij je volledig kunt focussen op de business.

Waarom WSB

Totaalleverancier voor mkb-bedrijven

Gecertificeerd
Gold partner
van Microsoft

Ervaren team
van 65
ICT-specialisten

550+
tevreden
MKB-bedrijven