Zorg kind

ICT voor de zorg

Laat u technologie al (optimaal) voor u werken?

Efficiënter zorg verlenen

Hoe up-to-date werkt u? Is uw werkplek veilig? Waar heeft u de data van uw cliënten opgeslagen en hoe veilig is dat?

Dit zijn belangrijke vragen, zeker in de zorg. Een goede IT-partner helpt u efficiënter te werken, helpt u automatiseren en laat zien hoe u en uw collega’s veiliger kunnen werken. Dit moderne werken zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst.

Lees hieronder verder over alle voordelen van WSB als uw IT-partner.

 

Zorg helpdesk

Tevreden zorgorganisaties over ons


MODERNE
WERKPLEK


Profiteer van een werkplek die altijd up-to-date en veilig is met onze Moderne Werkplek op basis van Microsoft 365.


BEDRIJFS-
SOFTWARE


Bouw zelf uw apps, automatiseer werkstromen en maak de beste rapportages met Microsoft Power Platform


CLOUD INFRASTRUCTUUR

Moderniseer uw bedrijf en migreer de bedrijfsinfrastructuur naar Microsoft Azure voor ultieme stabiliteit en flexibiliteit.

Moderne Werkplek

Efficiënt werken kan nogal een uitdaging zijn. Mailboxen stromen over, er zijn talloze versies van documenten waarvan niemand weet wat de goede is en vergaderingen op kantoor slokken de tijd op. Dat moet toch beter kunnen?

En hoe zit het met uw IT-beveiliging? Bent u net zo goed tegen datalekken beschermd als tegen brand? Hoe voorkomt u dat collega’s op verkeerde links in e-mail klikken?

Speciaal voor mkb-bedrijven hebben we een Moderne Werkplek ontwikkeld. Zo kunnen u en uw collega’s altijd en overal veilig werken en staat niets productiviteit en werkplezier nog in de weg.

>> Moderne Werkplek

Bedrijfssoftware

Technologie ontwikkelt zich razendsnel en u kunt hier uw voordeel mee doen. Deze innovaties kunnen helpen bedrijfsprocessen te ondersteunen met nieuwe applicaties, of ervoor zorgen dat u efficiënter werkt door werkstromen beter in te richten.

U kunt hier uw voordeel mee doen en uw concurrentiepositie vergroten, door bedrijfsprocessen te ondersteunen met nieuwe applicaties.

Met Microsoft Power Platform kunt u alle data in uw organisatie visualiseren en analyseren, zelf zakelijke apps bouwen voor uw bedrijf en werkstromen automatiseren.

>> Bedrijfssoftware

Cloud Infrastructuur

Past de huidige IT-omgeving nog wel goed bij uw bedrijf? Ziet u op tegen een grote investering in dure servers? Naar de cloud overstappen bespaart kosten en is veel flexibeler. Uw dataopslag in de cloud kan zich aanpassen aan het verbruik en zo dus meegroeien of meekrimpen als dat nodig is.

Het verhuizen van de IT-infrastructuur naar de cloud zorgt ervoor dat u overal kunt werken en in contact kan blijven met uw bedrijf en cliënten. Handig wanneer medewerkers veel onderweg zijn om de benodigde zorg te kunnen bieden. Doordat ze vanaf elk apparaat toegang krijgen tot bedrijfsbestanden, kunnen ze altijd en overal gegevens direct invoeren of aanpassen.

Ontdek alle voordelen van een infrastructuur in de cloud.

>> Cloud diensten

In 5 stappen naar succesvolle(re) zorg

Stappenplan ERP Groothandel

1. Doorkijk

In de doorkijk analyseren we kort de huidige IT-omgeving en de behoeften en knelpunten vanuit business en IT-oogpunt, om zo tot een duidelijk plan van aanpak te komen.

2. Advies

Samen gaan we dieper in op de visie en de exacte behoeften, vanuit business en IT- perspectief en ontwikkelen we een gedetailleerde roadmap.

3. Implementatie

Wij zorgen voor de technische realisatie van de oplossing: migratie, implementatie en integratie van Microsoft 365, Dynamics 365 en/of Azure infrastructuur.

4. Adoptie

Een effectieve implementatie is voor ons cruciaal; hierbij zorgen we ervoor dat alle gebruikers de complete oplossing niet alleen kunnen gebruiken, maar vooral goed gebruiken.

5. Beheer

We beheren, monitoren, en ondersteunen de nieuwe oplossing continu om ervoor te zorgen dat alles optimaal werkt en jij je volledig kunt focussen op de business.

Waarom WSB

Totaalleverancier voor mkb-bedrijven

Gecertificeerd
Gold partner
van Microsoft

Ervaren team
van 65
ICT-specialisten

550+
tevreden
MKB-bedrijven